NETYS PL, 600 VA и 800 VA

Системи за непрекинато напојување од 600 VA и 800 VA, компактен дизајн со 4+2 шуко приклучници. .

NETYS PE, 600 VA - 2000 VA

Системи за непрекинато напојување од 600VA до 2kVA со AVR (Automatic Voltage Regulation). .

NETYS PR MT, 1000 VA - 2000 VA

Системи за непрекинато напојување од 1 kVA до 2 kVA за професионална опрема со филтриран и стабилизиран напон. .

NETYS PR RT, 1700 VA - 3300 VA

Системи за непрекинато напојување од 1,7 kVA до 3,3 kVA за професионална опрема со синусен излезен сигнал. .

NETYS PR 1U, 1000 VA - 1500 VA

Системи за непрекинато напојување од 1 kVA и 1,5 kVA за професионална опрема со синусен излезен сигнал. .

NETYS RT, 1000 VA - 11000 VA

OnLine Системи за непрекинато напојување од 1,1 kVA до 11 kVA, комплетни решенија за ИТ инфраструктура . .

ITYS, 1 kVA - 10 kVA

OnLine Професионални решенија за тотална заштита од 1 kVA до 10 kVA, високо доверлива заштита за ИТ и индустриски решенија. .

  • NETYS PL, 600 VA и 800 VA

  • NETYS PE, 600 VA - 2000 VA

  • NETYS PR MT, 1000 VA - 2000 VA

  • NETYS PR RT, 1700 VA - 3300 VA

  • NETYS PR 1U, 1000 VA - 1500 VA

  • NETYS RT, 1000 VA - 11000 VA

  • ITYS, 1 kVA - 10 kVA

 

Сертификати

r-m
kaspersky

Авторизирана продажба

trendnet socomec
kaspersky r-m

Ценовници

ПРЕВЗЕМЕТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ЦЕНОВНИЦИ

Членство

ikt_logo komora
blank