R&M

r-m ИТ ГЛОБ, како R&M Authorized QPP Partner (QPP - Qualified Partner Program) со статус R&M Authorized Desinger, Ви ја нуди пасивната опрема од реномираниот производител Reichle & De-Massari.

За изведбата на мрежните решенија користиме стручно и квалитетно обучен кадар. Нашите инженери се квалификувани и поседуваат R&M Authorized Desinger и R&M Certified Desinger - сертификати.

Авторизирана продажба

trendnet socomec
kaspersky r-m

Ценовници

ПРЕВЗЕМЕТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ЦЕНОВНИЦИ

Членство

ikt_logo komora
blank