Локација


Погледни ја локацијата на ИТ ГЛОБ на поголема мапа
itglob-logo
 
ИТ - ГЛОБ ДОО Скопје
Друштво за производство, трговија и услуги
 АДРЕСА
ул. Орце Николов бр. 153 - 1/1
1000 Скопје
Република Македонија
 ТЕЛЕФОН
++ 389.2.3063.925
 ФАКС
++ 389.2.3063.925
 e-mail
contact{a}itglob.net

 

Сертификати

r-m
kaspersky

Авторизирана продажба

trendnet socomec
kaspersky r-m

Ценовници

ПРЕВЗЕМЕТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ЦЕНОВНИЦИ

Членство

ikt_logo komora
blank