• eSApp - Апликација за материјално и финансиско работење

  • PersonALL - Апликација за контрола на пристап

  • BudgetAP - Апликација за евиденција на трошоци при распределба на буџет

  • Именик - Деловен телефонски именик и адресар

 

Сертификати

r-m
kaspersky

Авторизирана продажба

trendnet socomec
kaspersky r-m

Ценовници

ПРЕВЗЕМЕТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ЦЕНОВНИЦИ

Членство

ikt_logo komora
blank