НОВА веб страна за www.mepsa.mk

mepsa.mk

Погледнете ја веб страната на Асоцијација за поттикнување на правилна употреба на експандиран полистирен МЕПСА Скопје. На www.mepsa.mk, ќе најдете информации Асоцијацијата, нејзините членови, целите и задачите, проектите и програмата за работа.

Некои од целите на организацијата се: поттикнување на употребата на ЕПС производите во правец на заштита на животната средина и намалување на потрошувачката на енергија, едукација, организирање на презентации за истакнување на придобивките од употребата на ЕПС производите, обезбедување на консултации за правилна употреба на производите со цел намалување на потрошувачката на енергија.

ИТ-ГЛОБ вести

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА Е-ВЕСТИ

Пријавете се за да ги добивате најновите вести на e-mail адреса.

Сертификати

r-m
kaspersky

Авторизирана продажба

trendnet socomec
kaspersky r-m

Ценовници

ПРЕВЗЕМЕТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ЦЕНОВНИЦИ

Членство

ikt_logo komora
blank