Намалени цени на компатибилните тонери

Намалување на цените на компатибилните тонери

Компатибилните бои за печатачи од ORINK се со докажан квалитет, имаат ист или поголем капацитет и приближен или ист квалитет НО МНОГУ ПОНИСКИ ЦЕНИ ОД ЦЕНИТЕ НА СООДВЕТНИТЕ ОРИГИНАЛНИ БОИ ЗА ПЕЧАТАЧИ.

За да се уверите во тоа превземете го ценовникот:  ЦЕНОВНИК- КОМПАТИБИЛНИ ТОНЕРИ ORINK

ЗА КУПЕНИ 5 ИЛИ ПОВЕЌЕ ПРОИЗВОДИ ОДОБРУВАМЕ ПОПУСТИ ДО 10%. Нудиме посебни поволности за нашите редовни потрошувачи.

  ORINK производите се со докажан квалитет. Се продаваат на пазарите во голем број земји од Европа, Азија и Америка и веќе имаат добиено одобрение за квалитет од потрошувачите на овие пазари.
  Користат квалитетни и безопасни мастила со состав што не е лут или разјадлив, направени од "Formulabs" (САД)
  ORINK производите го исполнуваат ISO9001 системот за контрола на квалитетот.
  Достапен е широк избор на ORINK компатибилни бои за печатачи од повеќе производители: Hewlett – Packard, Canon , Samsung, Lexmark , Xerox , Dell , Oki...
  Компатибилните бои за печатачи од производителот ORINK се со докажан квалитет.
  Поседуваат ист а за некои модели дури и поголем капацитет од соодветните оригинални бои за печатачи.
  Поседуваат приближен или ист квалитет како и соодветните оригинални бои за печатачи.
  МНОГУ ПОНИСКИ ЦЕНИ ОД ЦЕНИТЕ НА СООДВЕТНИТЕ ОРИГИНАЛНИ БОИ ЗА ПЕЧАТАЧИ.
Модел  Копии
Печатачи Цена со ддв
ORINK-LH2612X LH2612X/NN 3000

HP LaserJet 1010/1012/1015/1018/1020/1022/3015/3020/3030/3050/3052/3055/M1005/M1319F

Canon 2900/3000/L11121E/703, Canon L100/L120/MF 4100/4150/4120/4140/4600/mf4690pl/MF4660PL Canon 104 Toner

1.260,00
ORINK-435-436 LH435/285/NN 2000

HP LaserJet P1005/P1006/HP Laserjet P1102W/M1132/M1212 NF,

CANON LBP 6000 CRG 725 Canon i-SENSYS LBP-3010/3100; Canon LaserShot LBP-3018/3108/3050/3150/3010/3100

1.360,00
ORINK-4092A LH4092A/NN 2500 HP Laserjet 1100/1100A/3200/3220 Series 1.560,00
ORINK-7115 LH7115A/NN 2500

HP Laserjet 1000/1005/1200/1220/3300/3310/3320/3330/3380;

CANON LBP 1210

1.560,00
ORINK-7115 LH7115X/NN 3500

HP Laserjet 1000/1005/1200/1220/3300/3310/3320/3330/3380;

CANON LBP 1210

1.960,00
ORINK-5949 LH5949А/NN 2500 HP LaserJet 1160/1320 1.760,00
ORINK-5949 LH5949X/NN 6000 HP LaserJet 1160/1320 2.160,00
ORINK-505 LH505A/NN 2300

HP LaserJet P2030/P2035P2035n/P2050/P2055d/P2055n/P2055x;

Canon ImageClass MF 5880,MF 5880dn MF 5850, MF 5850dn /6650dn / 6650dn /6300 /6300dn

2.160,00
ORINK-505 LH505X/NN 6500

HP LaserJet P2030/P2035P2035n/P2050/P2055d/P2055n/P2055x;

Canon ImageClass MF 5880,MF 5880dn MF 5850, MF 5850dn /6650dn / 6650dn /6300 /6300dn

2.460,00
ORINK-7553 LH7553A/NN 3000 HP LaserJet M2727nfMFP, P2010 Series, P2014/P2015/P2015d/P2015d/P2015dn/P2015n/P2015x 2.160,00
ORINK-7553 LH7553X/NN 6000 HP LaserJet M2727nfMFP, P2010 Series, P2014/P2015/P2015d/P2015d/P2015dn/P2015n/P2015x 2.560,00

 

ИТ-ГЛОБ вести

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА Е-ВЕСТИ

Пријавете се за да ги добивате најновите вести на e-mail адреса.

Сертификати

r-m
kaspersky

Авторизирана продажба

trendnet socomec
kaspersky r-m

Ценовници

ПРЕВЗЕМЕТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ЦЕНОВНИЦИ

Членство

ikt_logo komora
blank