UPS SOCOMEC - Нови модели, пониски цени !

UPS SOCOMEC - Нови модели, пониски цени !

НОВО ! UPS SOCOMEC - НОВИ МОДЕЛИ, ПОНИСКИ ЦЕНИ !
По долго исчекување, на Ваше барање, на нашиот пазар пристигнаа новите модели на системите за непрекинато напојување од реномираниот производител SOCOMEC.
ЗА КУПЕНИ 5 ИЛИ ПОВЕЌЕ ОД 5 ОД КОИ БИЛО ПРОИЗВОДИ ОДОБРУВАМЕ ПОПУСТ ОД 5% ДО 7% !!.

 Превземете ЦЕНОВНИК - UPS SOCOMEC

MoreO
.
   

Намалени цени на компатибилните тонери

Намалување на цените на компатибилните тонери

НОВО НАМАЛУВАЊЕ НА ЦЕНИТЕ НА БОИТЕ ЗА ПЕЧАТАЧИ. Компатибилните бои за печатачи од производителот ORINK се со докажан квалитет, имаат ист или поголем капацитет и приближен или ист квалитет НО МНОГУ ПОНИСКИ ЦЕНИ ОД ЦЕНИТЕ НА СООДВЕТНИТЕ ОРИГИНАЛНИ БОИ ЗА ПЕЧАТАЧИ. За да се уверите во тоа превземете го ценовникот:

 ЦЕНОВНИК- КОМПАТИБИЛНИ ТОНЕРИ ORINK

MoreO
.
   

Употреба на UPS со пумпи за парно греење

NETYS_PR_MT_Intro

Системите за непрекинато напојување ( UPS системи ) од реномираниот италијанско - француски производител Socomec претставуваат идеална заштита за компјутерската опрема при прекин на напојување, нестабилност на напонот на напојување или при испади во напонската мрежа.

НИЕ ГИ ТЕСТИРАВМЕ ВО СИСТЕМ СО ПУМПИ ЗА ПАРНО ГРЕЕЊЕ И ПОКАЖАА ИЗВОНРЕДНИ РЕЗУЛТАТИ !

MoreO
.
   

НОВА веб страна за www.mepsa.mk

mepsa.mk

НОВО ОД ВЕБ РАБОТИЛНИЦАТА НА ИТ-ГЛОБ. Погледнете ја веб страната на Асоцијација за поттикнување на правилна употреба на експандиран полистирен МЕПСА Скопје.

На www.mepsa.mk, ќе најдете информации Асоцијацијата, нејзините членови, целите и задачите, проектите и програмата за работа.

MoreO
.
   

Страница 1 од 3

<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

ИТ-ГЛОБ вести

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ЗА Е-ВЕСТИ

Пријавете се за да ги добивате најновите вести на e-mail адреса.

Сертификати

r-m
kaspersky

Авторизирана продажба

trendnet socomec
kaspersky r-m

Ценовници

ПРЕВЗЕМЕТЕ ГИ НАЈНОВИТЕ ЦЕНОВНИЦИ

Членство

ikt_logo komora
blank